Carduri de călătorie pentru pensionarii din Zalău

Pensionarii zălăuani pot beneficia de card de călătorie pe mijloacele de transport în comun din Zalău. Începând de săptămâna viitoare, din 2 martie, societatea care asigură transportul public de călători în municipiu,  SC Transurbis SA, eliberează titlul gratuit de călătorie sub formă de “card pensionar”, personalizat cu datele și fotografia beneficiarului. Titlul de călătorie “card pensionar” are valabilitate un an, iar beneficiarul are obligația de a valida cardul la fiecare urcare în autobuz. Documente necesare pentru obținerea cardului sunt: cuponul de pensie în original și copie, decizia de pensionare în original și copie, cartea de identitate sau buletinul în original și copie, dar și o cerere și declaraţie pe propria răspundere pentru eliberarea gratuită a cadrului de călătorie pe mijloacele de transport ale societății de transport. Punctele de eliberare a cardurilor sunt: cartier Brădet, strada Gheorghe Doja (punct Transurbis) – de luni până duminică, în intervalul orar 6-23; clădirea Transilvania (Piața Iuliu Maniu) – de luni până vineri, în intervalul orar 6-22 și sâmbătă, în intervalul orar 7-15 și Uz Casnic (strada Armoniei) – de luni până vineri, în intervalul orar 6-22 și sâmbătă, în intervalul orar 7-15. De această facilitate beneficiază pensionarii cu domiciliul în municipiul Zalău, indiferent de vârstă sau motivele de pensionare, inclusiv copiii beneficiarii de pensie de urmaş, cu domiciliul în Zalău.

5 Thoughts to “Carduri de călătorie pentru pensionarii din Zalău”

 1. Anonim

  Noaptea mintii!!!.Pi dk cardul ala iti da dreptul sa circuli nelimitat la ce mama dreakului sa-l mai validezi.Dk ar fi incarcat cu o anume suma si ar trebui sa ti se scada valoarea unui bilet la fiece calatorie ash intelege.Dar asa… Mi-i si imaginez pe bietii mosulici,care de abia se tarasc pana la primul scaun,facand echilibristica cu o mana pe bara si cu una cautand tremurator fanta cititorului de carduri.Asta in timp ce fostii camionagii „conduc” autobuzul.Oare ce-ti mai inventa?

  1. Me

   Aveti dreptate, este ilogica validarea acestui tip de card eliberat special pensionarilor. Si la fel de absurda este solicitarea deciziei de pensionare impreuna cu talonul. Logic ar fi doar talonul, pt ca nu l poti obtine fara o decizie prealabila. Ar trebui sesizati, sa mai revina asupra comunicatului. Te ia ameteala la cate cer..

 2. Anonim

  Un card pe fiecare an?! N-ar fi bine prelungirea valabilitatii? Cel care emite acest card n-l poate valida?

 3. Anonim

  Me, dacă nu ar trebui atâtea documente, cu ce s-ar ocupa pleiada de angajați de la Transurbis?

 4. Stefan

  Daca este card de ce mai trebuie si poza??/

Leave a Comment