Rematul pierde şi al doilea brazilian?

Problemele financiare cu care se confruntă campioana României ar putea afecta serios lotul Rematului. După anunţul făcut de brazilianul Silmar Almeida, care doreşte să-şi rezilieze contractul cu echipa zălăuană, formaţia pregătită de Mariusz Sordyl l-ar putea pierde şi pe celălalt voleibalist din Ţara Cafelei, Robinson Dvoranen, care evoluează tot pe postul de secund.
Conducerea Rematului a stabilit la ulltima întâlnire că începând cu anul viitor, echipa va dispune de un buget mai mic decât cel stabilit la începutul sezonului – 2,3 milioane de lei. În aceste condiţii, s-a decis ca atât jucătorilor cu cele mai mari salarii, cât şi antrenorului polonez să li se propună o nouă grilă de salarizare.
Cum cel mai remunerat volibalist este Robinson Dvoranen, brazilianul a fost primul jucător căruia s-a decis să i se reducă salariul. Sunt însă şanse mari ca „Bob” să nu fie de acord cu propunerea conducerii Rematului şi să plece de la echipă odată cu Almeida. „Dacă Dvoranen va veni cu o altă propunere care să fie avantajoasă şi pentru noi va rămâne, însă nu putem să continuăm cu aceleaşi salarii. Locul şase pe care ne situăm la finalul turului arată că lucrurile nu au decurs aşa cum ne-am fi dorit şi, ca atare, salariile cele mai mari vor fi renegociate”, a afirmat directorul executiv, Marcel Doru Ţârle.
Afectat de decizia conducerii va fi şi antrenorul Mariusz Sordyl, urmând ca şi acesta să aibă un salariu mai mic decât în prima parte a campionatului. Tehnicianul polonez nu pare însă dispus să renunţe la funcţia de antrenor al Rematului, fiind şanse destul de mari să accepte diminuarea salariului.

Alte articole

4 Thoughts to “Rematul pierde şi al doilea brazilian?”

 1. Nici un bai nu-i!

  Sa joace localnici nu,, MERCENARI” altfel dam malaiul la sobolani si nu la gaste sau purcei.Ce castigam noi zalauanii daca tot felul de stranieri au ,,servici”pe spinarea bugetului local?Profesionismul in sport se autofinanteaza prin alte metode nu pe bugetul local!

 2. Dan B.Mitica de la Fetindia

  Nicio paguba, acest jucator este cel mai slab jucator strain care a evoluat la Remat si culmea este platit cel mai bine. Sunt jucatori autohtoni mult mai buni, cu pretentii salariale modeste, numai sa aiba cineva ochi sa-i vada.

 3. coco

  Pacat de Almeida, ala chiar era bun. In locul lui Bob, mai gasim unul la fel de bun si pe bani mai putini.

 4. Anonim

  Subscriu parerii ca Bob Robinson e cel mai slab strain care a evoluat la Remat, consider ca primaria iese pe plus cu echipa si daca-i da bani sa plece, numai sa ne scapam de el. Sper sa plece ca ne-am saturat de ranjetul lui de cafetier.

Leave a Comment