Leonard Doroftei nu va fi prezent la Cupa „Meseşul”

Cu toate că şi-a dat acordul de mai bine de două săptămâni, iar directorul CSM Zalău, Silviu Mureşan, ne-a confirmat încă de săptămâna trecută că Leonard Doroftei va fi prezent la gala de box de la Zalău, „Moşul” nu va mai ajunge la Cupa Meseş. „M-a sunat marţi după-amiaza şi şi-a cerut mii de scuze că nu mai poate veni. Va fi prezent miercuri seara la o emisiune la Realitatea TV, împreună cu Alin Petrache (fostul preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, favorit să preia funcţia de ministru al Sportului, n.r.). Mi-a promis însă că va fi prezent la următoarea gală de box pe care o vom organiza la Zalău”, a explicat Silviu Mureşan absenţa lui Doroftei la Cupa „Meseşul”.
Având în vedere că „Moşul” nu va mai ajunge la gala de box de la Zalău, la Cupa „Meseşul” nu va fi prezent nici Titi Tudor, fostul antrenor al campionului mondial la categoria semi-uşoară a versiunii WBA.
Ajunsă la ediţia a 39-a, Cupa „Meseşul”, gala de box din acest an va avea loc miercuri, la Sala Sporturilor din Zalău, primul gong fiind programat la ora 16. Şi-au anunţat prezenţa pugilişti de la cluburile: CSS Baia Mare, CSM Baia Mare, Crişul Oradea, Prodchim Gheorgheni, Torpedo Zărneşti şi CSM Zalău, care va fi prezent cu un număr de 20 de sportivi antrenaţi de Ioan Dragoş şi Ioan Popa. „Nu este o participare prea numeroasă, probabil din cauza lipsei fondurilor, fiind final de an. Unele cluburi din Iaşi, Botoşani şi Slatina ne-au anunţat că nu se încumetă să vină din cauza vremii”, ne-a declarat antrenorul Ioan Dragoş.

One Thought to “Leonard Doroftei nu va fi prezent la Cupa „Meseşul””

  1. Anonim

    Ministrul Tineretului şi Sportului: Nicolae Băniciou

Leave a Comment