UPDATE: Remat Zalău încheie pe locul trei sezonul regulat

Steaua București – Remat Zalău 0 – 3 (19 – 25, 17 – 25, 21 – 25)

Campioana en-titre a obținut sâmbătă după-amiaza o victorie clară pe terenul Stelei, 3 – 0, care-i permite să încheie pe podium sezonul regulat al Diviziei A1 la volei masculin.
Zalăul a controlat jocul în cea mai mare parte, iar în actul de debut s-a impus la 19, după ce, la al doilea time-out tehnic, elevii lui Aurel Vlaicu au avut deja un avans liniștitor, de cinci puncte.
Parțialul secund a fost câștigat și mai clar, la 17, după ce a avut un avans liniștitor încă din startul setului.
Ultimul set a fost mai disputat, Steaua egalând situatia la opt, după un debut în care Zalăul a fost echipa care a punctat mai mult. Gazdele au reușit chiar să preia conducerea, dar Rematul a revenit și a intrat cu avans de două puncte la a doua întrerupere tehnică. Până la final, steliștii nu au mai avut puterea să revină, pierzând la 21.

„Am abordat și acest meci la fel ca cel cu Tomis Constanța, ca partide de pregătire pentru jocurile din play-out, cu Universitatea Cluj. Nu m-am gândit nicio clipă că aș putea obține ceva din aceste două partide. Totuși, eu spun că ne-am comportat onorabil, fiindcă au fost momente în care chiar am condus”, a afirmat antrenorul Stelei, George Grigorie.
Steaua București: Ionuț Manda, George Carpen, Alexandru Borcoș, Risto Nikolov, Cornel Miron, Cătălin Miron și Marius Voicu (libero). Au mai evoluat: Radu Toboși, Rado Spasojevic și Andrei Grigoraș. Antrenori: George Grigorie și Răzvan Roșu
„În sport trebuie să ai și puțin noroc, pentru a putea obține ceea ce îți dorești. Noi am jucat astăzi pragmatic, la punct, și ne-a ieșit jocul. Așa cum am mai spus, fiecare meci îl abordăm la victorie. Vom juca în prima faza a play-off-ului cu Dinamo și vom încerca să obținem calificarea în semifinale”, ne-a declarat, după meci, antrenorul Aurel Vlaicu.
CS Remat Zalău: Andrei Stoian, Peter Nagy, Fabian Birau, Răzvan Mihalcea, Paulo Veloso, Vlad Tebieș și Adrian Feher (libero). A mai evoluat: Mihai Gheorghiță. Antrenori: Aurel Vlaicu și Ovidiu Macarie

Leave a Comment