Crimă la o stână din Cliţ

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte, după ce au fost atacaţi de către un tânăr de 30 de ani, vineri, 1 martie, în jurul orei 22.30, în localitatea Cliţ, comuna Băbeni. Cei trei erau angajaţi ca ciobani şi aveau grijă de turma de oi a unui localnic.

După cum ne-a declarat procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. “Potrivit primelor cercetări, între cei trei ciobani existau nişte neînţelegeri mai vechi, În acea seară, bărbaţii au consumat băuturi alcoolice, iar după ce doi dintre ei s-au retras în colibă ca să se culce, agresorul a năvălit peste ei şi le-a împărţit lovituri de bâtă cu nemiluita”, a precizat Stana.

În urma loviturilor încasate, unul dintre ciobanii atacaţi a murit pe loc, iar celălalt a intrat în comă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, a mai precizat Pompilia Stana. Ciobanul va fi cercetat pentru omor şi tentativă de omor, infracţiuni pentru care riscă să stea după gratii între 10 şi 20 de ani.

Alte articole

Leave a Comment