Rapid Jibou întâlneşte CSM Sighetu Marmaţiei şi în Cupa României

Începând din acest an, Cupa României se va organiza într-un nou format, urmând să înceapă cu faze regionale. Echipe au fost împărţite în şapte regiuni geografice, fiecare regiune având două grupe. Rapid Jibou, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, a fost repartizată în Grupa 1 din Regiunea 2, urmând să le aibă ca adversare pe CSM Sighetu Marmaţiei, câştigătoarea fazei judeţene în Maramureş şi ACS Someşul Feldru, câştigătoarea fazei judeţene în Bistriţa-Năsăud.

Grupa din care face parte Jiboul va începe miercuri, 6 iulie, cu partida dintre Someşul Feldru şi CSM Sighetu Marmaţiei, urmând ca sâmbătă, 9 iulie, Rapid Jibou să întâlnească pe teren propriu Someşul Feldru. Grupa se va încheia miercuri, 13 iulie, cu jocul dintre CSM Sighetu Marmaţiei şi Rapid Jibou.

Câştigătoarele celor două grupe din fiecare regiune vor juca finala, pentru a se stabili câştigătoarea regiunii, finala fiind programată în data de 16 iulie. În Grupa 2 din Regiunea 2 au fost repartizate: ACS Supporter Cluj, Crişul Sântandrei – câştigătoarea Bihorului şi Recolta Dorolţ – câştigătoarea din judeţul Satu Mare.

Toate partidele din faza grupelor sunt programate la ora 18, iar finalele, la 17:30.

Din Turul 1, alături de cele şapte câştigătoare ale fazelor regionale intră în competiţie şi 69 de echipe din Liga III-a, rezultând astfel 76 de cluburi participante. În Turul 2 intră în competiţie şi cele mai bune echipe din Liga a III-a în sezonul 2021 – 2022, dar şi cele mai slabe din Liga a II-a, iar în Turul 3 intră şi restul de 19 echipe din Liga a II-a. Şaisprezecimile au fost înlocuite de un play-off, în care vor intra şi opt echipe din Liga I. Urmează o nouă faze a grupelor, în care vor intra şi cele mai bune opt echipe din Liga I. Vor fi astfel 24 de echipe, împărţite în şase grupe de câte patru. Vor urma sferturile de finală, semifinalele şi finala, meciurile din aceste faze urmând să se desfăşoare într-o singură manşă.

One Thought to “Rapid Jibou întâlneşte CSM Sighetu Marmaţiei şi în Cupa României”

  1. […] Începând din acest an, Cupa României se va organiza într-un nou format, urmând să înceapă cu faze regionale. Echipe au fost împărţite în şapte regiuni geografice, fiecare regiune având două grupe. Rapid Jibou, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, a fost repartizată în Grupa 1 din Regiunea 2, urmând să le aibă ca adversare pe CSM Sighetu Marmaţiei, câştigătoarea fazei judeţene în Maramureş şi ACS Someşul Feldru, câştigătoarea fazei judeţene în Bistriţa-Năsăud. Grupa din care face parte Jiboul va începe miercuri, 6 iulie, cu partida dintre Someşul Feldru şi CSM… Citeste mai mult […]

Leave a Comment