Rapid Jibou a câştigat Supercupa Sălajului

Aflată la ediţia a II-a, Supercupa Sălajului a avut loc în acest an între campioana judeţului, Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou, deţinătoarea Cupei României.
Partida s-a desfăşurat pe stadionul comunal din Popeni, meciul fiind câştigat de Rapid Jibou cu scorul de 4 – 3.
Dumbrava Gîlgău a fost echipa care a deschis scorul, după numai şase minute de joc, prin Răzvan Sabou. Echipa din Gîlgău a rămas în inferioritate numerică în minutul 25, după ce Gabriel Ţiriac a văzut al doilea cartonaş galben. Rapid Jibou a profitat şi a restabilit egalitatea până la pauză prin Adrian Pop.
Rapid Jibou a fost echipa mai prezentă în joc în partea secundă, iar în minutul 69, Gabriel Buda a marcat pentru 2 – 1. După numai trei minute, Mihai Brânduşe a majorat avantajul Jiboului. Situaţia echipei Dumbrava a devenit tot mai delicată, mai ales că din minutul 74, echipa condusă de Aurel Pintican a rămas în nouă oameni, Viorel Ionaşcu fiind cel eliminat.
Jiboul a mai înscris o dată până la final, prin Dan Zaharia, iar Alexandru Pop, atacantul transferat în această vară de la FC Zalău la Dumbrava Gîlgău, a reuşit să reducă din handicap, înscriind pentru 3 – 4 în minutul 85.
Jucătorii echipei Rapid Jibou au primit la final din partea preşedintelui AJF Sălaj, Daniel Sabou, un set de tricouri, medalii, diplomă şi trofeul pentru câştigarea Supercupei Sălajului.

Alte articole

Leave a Comment