Circul „sinuciderilor” continuă la Zalău, pe banii noștri

La doar două zile de la ultima amenințare cu „gestul fatal” al unuia dintre zălăuanii abonați la astfel de spectacole, pe cât de grotești, pe atât de costisitoare,  „alpinistul” de serviciu s-a cocoțat din nou la mare înălțime, de această dată pe blocul CEC din centrul Zalăului, amenințând că va face un gest fatal. Marți, 15 august la ora 13, după ce a solicitat, ca de obicei, prezența presei și a tuturor autorităților care au sosit în câteva minute și s-au așezat în dispozitiv, zălăuanul a stat pe bloc timp de două ore, timp în care, într-un soare dogoritor, două autospeciale de pompieri, polițiștii, ambulanța cu medic, asistente și, bineînțeles, jandarmii, au negociat cu omul veșnic supărat pe ceva pentru a-l convinge să coboare de pe bloc în condiții de siguranță. După ce toată lumea i-a făcut pe plac, omul care locuiește în Adăpostul de noapte și-a încheiat numărul și a coborât zâmbitor de pe bloc, bucuros că la reprezentație a asistat, ca de fiecare dată un asemenea dispozitiv consistent.

Dezamăgitor pentru el a fost însă faptul că zălăuanii l-au ignorat, sătui de astfel de manifestări oribile și nu mai acordat niciun fel de atenție văzându-și liniștiți de drum. Și nu este de mirare având în vedere frecvența cu care acești oameni, mai mult sau mai puțin din vina lor, fac astfel de gesturi. Pe lângă costurile uriașe ale unei astfel de intervenții, toate echipajele menționate mai sus au fost blocate timp de două ore, timp în care, dacă s-ar fi întâmplat ceva cu adevărat grav în județ, intervențiile ar fi fost cu mult îngreunate. Așteptăm în continuare un semn din partea autorităților polițienești, judiciare și medicale, al celor locale, pentru ca aceste gesturi să fie  într-un fel sau altul oprite pe viitor prin măsuri ferme, măsuri care se pot aplica, cu respectarea legii, în cazul unor persoane care ori suferă de afecțiuni psihice ori, dacă sunt sănătoase, își bat joc de un municipiu întreg.

Alte articole

5 Thoughts to “Circul „sinuciderilor” continuă la Zalău, pe banii noștri”

 1. P

  Ca sa nu va mai spun ca pe platou s-au batut oamenii strazii..iar o femeie era plina de sange..langa copiii care se jucau acolo.Conducerea Zalaului —egal cu zero.

  1. Anonim

   din pacate tara e plina de prosti cu drept de vot ! astia au reusit da bage in parlament ce re tara mai rau/prost/corrupt, indivizi care au facut legi proste, legi care nu protejeaza omul de rand ci doar pe infractori, indifferent daca sunt politicieni/parlamentari/magistrate sau simpli hoti de buzunare/tigani/unguri. Toti au drepsturi special, toti sunt „minoritari” si nimeni nu are voie sa se atinga de ei

 2. Dan

  Daca era un om bolnav ,ambulanta nu era atat de prompta si la dispozitie 2 ore ,il ducea la spital si il uita 2=3 ore pe hol ,poate isi da duhul . De neica nimeni si Himen au ei grija ………

 3. Anonim

  Pt.ce nu sunt inchis cu lacat iesirile pe bloc.Iar interfoanele Ce rol au poate

 4. Alfaman

  Asa de curiozitate: pompierii au in dotare saltea din aceea imensa?

Leave a Comment