Pugiliştii zălăuani urcă în ring la Reşiţa

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box, rezervat seniorilor, este programată în perioada în acesze zile la Reşiţa, la competiţie urmând să participe cei mai valoroşi pugilişti de la cluburile din România. Printre participanţi se vor afla şi trei sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalău: Adrian Popuţea (cat. 91 kg.), Szabo Robert (cat. 75 kg.) şi Alin Ciupe (cat. 60 kg.), primii doi fiind antrenaţi de Ioan Dragoş, iar ultimul pregătindu-se sub comanda maestrului Ioan Popa.

Obiectivul clubului pentru această competiţie este câştigarea a două medalii, iar antrenorii îşi pun cele mai mari speranţe în Adrian Popuţea şi Szabo Robert.
Medaliat cu aur, în premieră, la Cupa României din luna martie, Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului masculin sălăjean, speră să obţină şi titlul naţional la competiţia de la Reşiţa. „Ar fi foarte frumos pentru mine ca, după ce am câştigat anul acesta, în premieră, medalia de aur la Cupa României, să obţin şi titlul naţional”, ne-a declarat Popuţea.
Cei trei pugilişti zălăuani, dar şi alţi sportivi legitimaţi la CSM Zalău au boxat sâmbătă la gala organizată la Stadionul Municipal, cu ocazia Zilelor Zalăului. La gală au fost prezenţi sportivi de la Crişul Oradea, Altro Slatina, Box Club MLG Zalău, CSM Zalău şi o delegaţie alcătuită din opt sportivi de la Paks (Ungaria).

Leave a Comment