Pugiliştii de la CSM Zalău, pe podium în Ungaria

CSM Zalău a fost singurul club din România care a participat, alături de alte 20 de echipe din Ungaria, la gala de box desfăşurată în perioada 13 – 14 septembrie, în oraşul maghiar, Paks.

Clubul condus de Silviu Mureşan a fost prezent cu şase pugilişti, cea mai bună evoluţie având-o Andreea Nerţan, care a boxat la categoria 45 de kilograme. Sportiva zălăuană a ocupat locul întâi, iar la final a primit şi trofeul pentru „cea mai tehnică sportivă a turneului”.
Naomi Ciurte a boxat la categoria 48 de kilograme, clasându-se, la final, pe poziţia secundă. Pe acelaşi loc s-a clasat şi Raluca Bota, la categoria 70 de kilograme. Cele trei sportive sunt junioare, iar la tineret, CSM Zalău l-a avut reprezentant pe Raul Pop (cat. 70 kg.).
La seniori, Alin Ciupe a ocupat locul doi, după ce a pierdut în finala categoriei 60 de kilograme.
„Sunt rezultate foarte bune şi sperăm ca evoluţia lor să fie aceeaşi şi în competiţiile viitoare”, a afirmat antrenorul Ioan Popa, cel care a şi însoţit echipa în Ungaria.
Pentru pugiliştii de la CSM Zalău urmează Cupa Castanelor, în perioada 27 – 28 septembrie, la Baia Mare, unde vor fi prezenţi: Doboi Benjamin (cadeţi, cat. 57 kg.), Alexandru Tivadar (juniori, cat. 54 kg.), Alexandru Paşcalău (juniori, cat. 57 kg.) şi Alin Ciupe (seniori, cat. 60 kg.).

Leave a Comment