Tiberiu Marc, după eşecul cu „U” Jolidon Cluj: „Aşteptăm mult mai mult de la jucătoarele cu experienţă”

Eşecul suferit de HC Zalău, pe teren propriu, în etapa a II-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, 22 – 24 în faţa Universităţii Jolidon Cluj, l-a dezamăgit şi pe preşedintele Tiberiu Marc, nu doar pe managerul Gheorghe Tadici. Oficialul grupării zălăuane consideră că diferenţa a fost făcută de jucătoarele cu experienţă din echipa oaspete, care au avut un joc mai bun decât handbalistele cu experienţă de la HC Zalău.

„A fost un meci greu, cu greşeli multe. Este clar că avem nevoie de un rodaj în meciurile oficiale, fiindcă aici este mult mai greu decât în jocurile de pregătire. Cred că diferenţa au făcut-o jucătoarele cu experienţă, în principal Senocico, Tivadar şi Chintoan. Ele au fost mult mai exacte în joc decât jucătoarele noastre cu experienţă, care nu au reuşit să contracareze în apărare şi au dat multe pase la adversar, în prima repriză. Nici poarta nu ne-a ajutat foarte mult. Una peste alta, trebuie să punem la punct relaţiile de joc şi să găsim formulele cele mai bune pentru a arunca la poartă. Singurul plus după acest meci ar fi Constantinescu, dar aşteptăm mult mai mult de la jucătoarele cu experienţă”, a fost declaraţia preşedintelui Tiberiu Marc.
Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj nu s-a arătat foarte încântat de faptul că HC Zalău a câştigat la „masa verde” duelul cu SCM Craiova, din prima etapă, încheiat la egalitate, 23 – 23. „Decizia de la Craiova este una care ne aduce trei puncte, dar acum am pierdut acasă aceste puncte. Va trebui să ne concentrăm mai mult în meciurile de pe teren propriu, fiindcă orice punct pe care-l pierzi acasă e foarte dificil să-l recuperezi în deplasare. Campionatul este foarte echilibrat, fiindcă toate echipele s-au întărit în pauza dintre sezoane, consideră conducătorul echipei zălăuane.

Alte articole

2 Thoughts to “Tiberiu Marc, după eşecul cu „U” Jolidon Cluj: „Aşteptăm mult mai mult de la jucătoarele cu experienţă””

  1. FAN HCZ

    „Nu au fost motivati”, dupa cum zicea Tadici…mai bagale vre-un milion de euro in cont Tibi,sa mai plateasca Tadici macar vre-un albitru sa mai castige ceva, asa mai poti justifica si tu milioanele care le dai din banii publici…:))))))) RUSINE!!!

  2. Spectator platitor

    Comentariu ultra competent a lui Marc, un om echilibrat , care gandeste si nu uita rezultatele din urma , fara Tadici si apoi ce se intampla de cand a revenit Tadici. Fan Hcz tu doar consumi si iti refulezi la sala apucaturile de … Ar fi bine sa nu te mai autointitulezi FAN can d in fond esti un frustrat dintre cei anonimi . Mergi la sala daca esti fan sau vreun destept si poarta o discutie cu Tadici , fata-n fata si vezi cum te faci de KK cu argumentele tale nule ..

Leave a Comment