Pugilistele de la CSM Zalău, în căutare de medalii la Cupa României

Clubul Sportiv „Danubius” Tulcea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Tulcea organizează în această perioadă Cupa României la box feminin, rezervată junioarelor şi tineretului. 82 de sportive s-au înscris la ediţia din acest an, care concurează la 24 de categorii (13 la junioare şi 11 la tineret).
La gala de la Tulcea s-au deplasat şi cinci sportive de la CSM Zalău, antrenate de Ioan Popa şi Ioan Dragoş, patru urmând să concureze la junioare şi una la tineret.
Naomi Ciurte va boxa, în primul meci, la categoria 48 de kilograme, împotriva Georgianei Banciu, de la CSM Bistriţa. Tot la junioare, Iulia Rus (52 de kg.) o va întâlni pe Ionela Rus, de la CSM Bistriţa. Roxana Moroşan va boxa, în cadrul categoriei 66 de kilograme, împotriva Mihaelei Netejoi, de la CSM Tulcea. Raluca Bota, a patra junioară de la CSM Zalău, a avut norocul de a juca direct în finală, la categoria 70 de kilograme, unde va boxa împotriva unei bistriţence, Emilia Moldovan.
Alina Ştirb este singura pugilistă de la CSM Zalău care va boxa la tineret, la categoria 64 de kilograme, urmând să o întâlnească direct în semifinale pe Andrada Ţinte, de la CSS 2 Baia Mare.

Marius Morar

Leave a Comment