Primul turneu în deplasare pentru „piticii” de la Viitorul Zalău

Grupa de copii născuţi în 2005 de la Viitorul Zalău a mai participat doar la Cupa „Viitorul”, turneu organizat în vara anului trecut, la Zalău, turneul de la finalul săptămânii fiind primul în deplasare pentru „piticii” antrenaţi de Daniel Sabou.
La Cupa „FC Mara 2010” au participat 12 echipe, împărţite în patru grupe, Viitorul Zalău evoluând în Grupa D, alături de Atletic Sighetu Marmaţiei şi Il Calcio Satu Mare.
În primul duel, formaţia zălăuană s-a impus la limită, 2 – 1 în faţa echipei Il Calcio Satu Mare, însă a pierdut al doilea meci, tot la limită, 0 – 1 cu Atletic Sighetu Marmaţiei, terminând pe locul doi în grupă.
Echipele clasate pe primul loc din fiecare grupă au jucat pentru stabilirea locurilor 1 – 4, cele de pe poziţia a doua, pentru stabilirea locurilor 5 – 8, iar formaţiile de pe locul trei s-au duelat pentru o poziţie cât mai bună pe unul din locurile 9 – 12.
Viitorul Zalău a câştigat primul meci, 3 – 2 în faţa Şcolii de Fotbal „Liviu Antal” Cluj Napoca, iar în ultimul meci, pentru stabilirea locurilor 5 – 6, a pierdut cu scorul 0 – 1 în faţa Clubului Sportiv „Vasile Lucaciu” Baia Mare.
Viitorul Zalău s-a clasat la final pe poziţia a şasea, din 12 echipe participante, în timp ce turneul a fost câştigat de Plimob Sighetu Marmaţiei.
„Este primul turneu în deplasare pentru această grupă, iar în aceste condiţii mă mulţumeşte locul şase. Copiii au avut o evoluţie bună. Suntem la început de drum, dar este o grupă de copii talentaţi, cu care sunt convins că vom obţine rezultate mult mai bune la turneele viitoare. Este nevoie însă de răbdare şi de multă muncă la acest nivel”, ne-a declarat managerul clubului viitorul, Daniel Sabou, care este şi antrenorul acestei grupe.
Viitorul Zalău: Ştefan Şandor, Sebastian Stejar, Artur Goarnă, Pavel Bogdan, Antoniu Săbăduş, Elekes Sergiu, Szabo Konrad, Darius Fizeşan, Ştefan Pocol, Andrei Jula, Luca Margin, Andrei Tite, Marcu Botofan, David Ardelean şi Tudor Puşcaş. Antrenor: Daniel Sabou

Marius Morar

Leave a Comment