Pugilistele de la CSM Zalău, după medalii la malul mării

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Box la feminin se desfăşoară în aceste zile la malul mării, în localitatea Năvodari. 218 sportive de la 60 de cluburi din România sunt prezente la ediţia cu numărul 20, o ediţie la care Clubul Sportiv Municipal Zalău participă cu 12 pugiliste pregătite de antrenorii Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş.

Obiectivul clubului este câştigarea unui număr de opt medalii, dar antrenorii speră să obţină cel puţin două medalii de aur.

La cadete, CSM Zalău le are ca reprezentante pe Raluca Fărcaş (cat. 44 kg) şi Andrada Sabău (cat. 60 kg), în timp ce la junioare, Dasiana Cozma (cat. 48 kg), Maria Teglaş (50 kg), Margareta Hidigan (cat. 54 kg), Maria Szatmari (cat. 57 kg), Andreea Ardelean (cat. 60 kg), Diana Tănăsescu (cat. 66 kg) şi Annamaria Lakatos sunt sportivele care aspiră la medalii naţionale. La tineret, Sălajul va avea o singură reprezentantă, pe Rafaela Dovlete, care boxează la categoria 60 de kilograme. Două pugiliste vor boxa la senioare: Andreea Varga (cat. 52 kg) şi Elida Oşan (cat. 70 kg).

Cele mai multe meciuri până la Naţionalele de la Năvodari au susţinut Margareta Hidigan, care este campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României, Diana Tănăsescu, tot campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României şi Andreea Varga, medaliată cu argint şi bronz la Campionatul Naţional şi cu bronz la Cupa României.

 

Leave a Comment