Program infernal pentru vicecampioana României

Volei Municipal Zalău susţine în decurs de o lună nu mai puţin de nouă partide, dintre care două, în cupele europene

Calificată în optimile de finală ale Cupei CEV, Volei Municipal Zalău are un program extrem de încărcat până la sărbătorile de iarnă. Vicecampioana României susţine nu mai puţin de nouă partide în decurs de o lună. Miercurea trecută, formaţia de la poalele Meseşului a susţinut manşa retur din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei CEV, câştigând cu scorul de 3 – 1 şi cu 15 – 11 „setul de aur” în faţa turcilor de la Galatasaray Istanbul. A urmat duminică duelul din cadrul etapei a V-a a campionatului, în care zălăuanii s-au impus cu 3 – 0 în faţa liderului, CS Banatul Caransebeş, iar miercuri după-amiaza, Volei Municipal va întâlni tot pe teren propriu nou-promovata Tricolorul Ploieşti.
După duelul cu formaţia prahoveană, jucătorii pregătiţi de Stoyan Stoev se vor deplasa la Craiova, pentru derby-ul cu Universitatea, formaţie situată pe primul loc în acest moment. La doar trei zile distanţă, Volei Municipal va susţine în Elveţia manşa tur din cadrul optimilor de finală ale Cupei CEV, împotriva celor de la Lausanne UC.
Sâmbătă, 5 decembrie, echipa din Zalău are programat un nou meci, pe teren propriu, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar patru zile mai târziu va evolua în Capitală, în faţa voleibaliştilor de la CSM Bucureşti.
Penultima etapă a turului este programată în data de 12 decembrie, când Volei Municipal va primi vizita formaţiei Dinamo Bucureşti, iar în ultima rundă, ce va avea loc în 19 decembrie, zălăuanii vor întâlni în deplasare Volei Club Municipal Piatra Neamţ.
„Avem, într-adevăr, un program foarte încărcat, dar, până la urmă, suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba cât mai bine indiferent de programul pe care-l avem. Ne vom pregăti cât mai bine în această perioadă şi sperăm să ajungem într-un timp cât mai scurt în fruntea clasamentului”
Partida de miercuri, dintre Volei Municipal Zalău şi Tricolorul Ploieşti, este programată la ora 18, în Sala Sporturilor.
În cadrul etapei a VI-a mai sunt programate duelurile: Volei Club Caransebeş -Volei Municipal Piatra Neamţ, Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti, Tomis Constanţa – CSM Bucureşti, Universitatea Cluj – Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej – Universitatea Craiova.

Leave a Comment