Profesorii si elevii se dueleaza la fileu de 1 Decembrie

Colegiul National Silvania Zalau si Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau vor organiza cu ocazia zilei de 1 Decembrie un turneu de tenis cu piciorul, Turneul Fair-play, la care si-au anuntat deja prezenta un numar de 32 de echipe. La nivelul institutiilor de invatamant s-au derulat si se coordoneaza in continuare diverse competitii sportive locale si interjudetene, insa s-a simtit lipsa unui proiect care sa implice elevi din doua licee diferite, desfasurat intr-un cadru amical. Prin derularea acestui proiect se urmareste implicarea si atragerea elevilor spre activitatile extrascolare, constientizarea importantei miscarii fizice, dezvoltarea spiritului de fair-play in competitie, dar si o cat mai buna comunicare intre elevii liceelor, a precizat profesorul de informatica de la CNS, Florin Morar, care se ocupa de organizarea acestui turneu alaturi de Claudiu Crisan (profesor de sport) si Cristian Man (profesor de engleza), ambii la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.

Vor participa aproximativ 50 de elevi de la cele doua institutii de invatamant, carora li se vor adauga profesori si parinti ai elevilor.

Fiecare participant va achita o taxa de inscriere de 10 lei, din care se vor achizitiona trofeele si medaliile pentru primele trei locuri, urmand ca ocupanta locului patru sa primeasca un premiu in valoare de 20 de lei. In functie de numarul de participanti se vor stabili premiile in bani si pentru primele trei locuri.

Turneul va fi organizat intr-o singura zi, joi, de la ora 9 urmand sa aiba loc fazele preliminare, iar de la ora 12, faza finala.

Fazele preliminare se vor organiza pe licee, in salile de sport ale celor doua institutii de invatamant, urmand ca faza finala, la care se vor califica opt echipe, cate patru de la fiecare liceu, sa se desfasoare in sala de sport a Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.

Atat in fazele preliminare, cat si in faza finala se va juca in sistem eliminatoriu. La festivitatea de premiere vor fi prezenti si directorii celor doua licee, Vasile Bulgarean, directorul Colegiului National Silvania si Simona Crisan, directorul Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.

Sponsorul principal al acestui eveniment este firma Sandana, reprezentata prin Pavel Sabau, iar parteneri media sunt Magazin Salajean si Sportul Salajean.

Alte articole

Leave a Comment