Primele amicale pentru CS Remat Zalau

Primele amicale pentru CS Remat Zalau

Dupa trei saptamani de pregatire, Clubul Sportiv Remat Zalau a sustinut zilele trecute primele partide de verificare din aceasta vara. Primul meci amical a avut loc vineri, la Cluj, in fata echipei U Cluj, iar al doilea s-a disputat luni, la Zalau, in fata aceleiasi echipe. Daca vineri, la Cluj, s-au jucat doar patru seturi la finalul carora scorul a fost egal, 2 – 2, luni, la Zalau, s-a jucat un meci intreg. Dupa ce oaspetii au condus cu 2 – 0 la seturi (23 – 25, 25 – 27), zalauanii au restabilit egalitatea (25 – 23, 25 – 22). A urmat tie-break-ul, in care gruparea de la poalele Mesesului s-a impus cu scorul de 15 – 10. E prea devreme sa ne facem o parere despre evolutia jucatorilor, insa se mai greseste destul de mult la serviciu, iar preluarea nu este cum ne-am dori. Ambele insa sunt elemente care se pot corecta, a declarat antrenorul secund, Aurel Vlaicu.

In partida de luni, pentru CS Remat Zalau au evoluat: Sergiu Ilies, Radovan Gavrilovic, Vasile Afloarei, Goran Ivkovic, Serban Pascan, Marius Ciortea si Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Todor Yosifov si Mihai Maries. Antrenori: Dragan Djordevic (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Pregatire in Serbia

Timp de patru zile, clubul condus de Liviu Ciupe va sustine cateva partide de verificare in Serbia, in fata unor echipe aflate pe primele patru locuri in campionatul sarb. Astfel, vor urma partide in compania celor de la Steaua Rosie Belgrad, Partizan Belgrad, Kragujevak (campioana Serbiei) si Ribnika Kraljevo. Cele patru partide de verificare vor fi combinate zilnic cu cate un antrenament. Voleibalistii zalauani se vor intoarce la Zalau luni, urmand ca in perioada 11 – 13 sa participe la un turneu de verificare la Baia Mare.

Leave a Comment