Primăria alocă şi în acest an bani pentru premierea celor mai buni sportivi ai judeţului

După o pauză de câţiva ani în care cei mai buni sportivi au judeţului nu au fost premiaţi de autorităţile locale, Primăria Zalău a decis să aloce anul trecut peste 44.000 de lei pentru premierea celor mai bun sportivi şi antrenori din Sălaj. La solicitarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj, autorităţile locale au aprobat în acest an o sumă chiar mai mare, 50.000 de lei pentru cei mai reprezentativi sportivi şi antrenori.
Evenimentul intitulat „Laureaţii anului sportiv 2017 în judeţul Sălaj” va avea loc marţi, 19 decembrie, începând cu ora 16, la sala de spectacole din clădirea „Transilvania”. În cadrul festivităţii vor fi premiaţi cei mai buni sportivi atât la probele olimpice, cât şi la cele neolimpice, precum şi cele mai bune trei echipe de club din judeţ.
La fel ca anul trecut, în cadrul evenimentului va avea loc şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.
Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat, la fel ca în 2016, suma de 10.000 de lei pentru premierea celor mai buni sportivi din Sălaj.

Leave a Comment