Prima victorie se lasă aşteptată

Volei Club Zalău 2015 rămâne fără victorie şi după meciul susţinut pe teren propriu, în faţa formaţiei CSS 2 Baia Mare, echipă ce a devenit campioană naţională în această vară şi în componenţa căreia se află o parte dintre voleibaliştii care alcătuiesc lotul naţional de juniori I. Echipa pregătită de Gabriel Terheş a cedat cu scorul de 0 – 3, voleibaliştii zălăuani contând doar în actul de debut.

Volei Club Zalău a început bine meciul. Teuşan şi Silaghi au fost pionii principali pe faza de atac, iar formaţia de la poalele Meseşului a intrat cu avans minim la prima întrerupere tehnică, 8 – 7. Diferenţa de la al doilea time-out tehnic a fost de două lungimi, 16 – 14, după care, oaspeţii au câştigat trei puncte consecutiv, ducând scorul la 16 – 17. Zălăuanii au solicitat pentru prima dată întreruperea jocului, dar situaţia nu a arătat mai bine nici în finalul setului. Maramureşenii au continuat să se afle la conducere până la final, când tabela a arătat 22 – 25.
Seturile doi şi trei au fost fără istoric. Oaspeţii au controlat jocul de la un capat la altul. 25 – 11 pentru băimăreni a fost rezultatul final al parţialului sedun, după ce au condus şi la ambele time-out-uri tehnice, cu 8 – 4 şi 16 – 7. Acelaşi rezultat s-a înregistrat şi la cele două întreruperi tehnice ale setului trei, iar în final, zălăuanii au cedat cu 13 – 25.
„La Baia Mare sunt selectaţi de antrenorul Virgil Rău printre cei mai buni juniori din ţară şi îl felicit pentru meciul făcut împotriva noastră. Noi am făcut greşeli la toate capitolele, echipa nu a jucat la potenţialul normal. Probabil, a fost şi presiunea primului meci pe teren propriu. Noi spunem că avem un lot mai bun decât în sezonul trecut şi sper ca rezultatele pozitive să apară în meciurile următoare. Ne dorim, aşa cum am mai spus, să promovăm juniori de la Clubul Sportiv Şcolar. Dorim ca juniorii să nu mai plece din Zalău la alte cluburi sau la Centre de Excelenţă”, a afirmat Gabriel Terheş, preşedintele clubului zălăuan.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, Volei Club Zalău 2015 va evolua în deplasare, urmând să întâlnească Centrul Naţional de Excelenţă LAPI Dej.
Volei Club Zalău 2015: Marius Ilieş, Mihai Bujor, Ionuţ Silaghi, Claudiu Iov, Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Andrei Păun, Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Gabriel Terheş şi Adrian Gogotă. Antrenor: Ovidiu Teuşan

Leave a Comment