Prezenţă inedită la „Cupa Meseş”

Printre cei 34 de participanţi la ediţia din acest an a „Cupei Meseş” s-a numărat şi Iocsak Natalia Ramona, o tânără de doar 13 ani ce provine din comuna sătmăreană Livada. Pentru aceasta a fost prima prezenţă la „Cupa Meseş” şi a doua la un concurs de Viteză pe Traseu Montan

Cea de-a IV-a ediţie a „Cupei Meseş” la automobilism sportiv a adunat la start 34 de piloţi, începători şi avansaţi. Printre aceştia s-a aflat şi tânăra de 13 ani, Iocsak Natalia Ramona, originară din comuna sătmăreană Livada. Acesta a venit însoţită de fratele său, Iocsak Leontin, numărându-se şi el printre participanţii la ediţia din acest an.
Pentru Iocsak Ramona a fost prima prezenţă la „Cupa Meseş” şi a doua la un concurs de Viteză pe Traseu Montan.
„Mă aflu pentru prima dată la acest concurs şi pentru a doua oară la o competiţie de Viteză pe Traseu Montan. Paţiunea pentru sportul cu motor a început la vârsta de 9 ani. Fratele meu (Iocsak Leontin, n.r.), care este mai mare decât mine, participa deja la unele concursuri şi i-am spus tatălui meu că aş dori să concurez şi eu în astfel de competiţii. Traseul de la Cupa Meseş este destul de dificil, dar este frumos în acelaşi timp”, ne-a precizat Natalia.
Dublă campioană naţională la Rally Sprint, Iocsak Natalia a câştigat locul I la ediţia din acest an a „Cupei Meseş”, în cadrul categoriei juniori – feminin şi pe locul trei la general, urmându-l pe fratele său, Iocsak Leontin.
La competiţia de la finele săptămânii trecute au participat şi doi zălăuani, Szabo Robert şi Sergiu Adrian David. Primul a reuşit să se claseze pe poziţia secunăd la categoria superturisme, iar în clasamentul open, s-a situat pe locul trei, cu automobilul Subaru Impreza.
Reamintim că ediţia din acest an a „Cupei Meseş” a fost organizată sucursala Sălaj din cadrul Automobil Club România, Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s Satu Mare şi Primăria Treznea.

Leave a Comment