Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, în vizită la Zalău şi Şimleu Silvaniei

O delegaţie a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), condusă de preşedintele Răzvan Burleanu, a făcut marţi o vizită la Zalău şi Şimleu Silvaniei. Alături de Felix Grigore (manager departament competiţii în cadrul FRF), de Gabriel Bodescu (secretarul general adjunct al FRF) şi de Ion Geolgău (manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF), preşedintele Burleanu a avut miercuri o întâlnire la Consiliul Judeţean Sălaj, cu preşedintele Dinu Iancu-Sălăjanu, dar şi reprezentanţii AJF Sălaj şi SCM Zalău. La discuţiile despre viitorul fotbalului sălăjean a fost invitat şi primarul Ionel Ciunt, dar acesta nu a putut onora cu prezenţa, fiind plecat din localitate. Daniel Sabou, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Marius Cozma (vicepreşedintele AJF Sălaj), Leontin Moga (secretarul AJF Sălaj) şi Marcel Doru Ţârle (director SCM Zalău) au fost au fost şi ei prezenţi la discuţiile cu reprezentanţii FRF.

S-a discutat despre dezvoltarea fotbalului juvenil, prin proiecte inițiate şi implementate de FRF, dar şi a infrastructurii sportive necesare. Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a dat asigurării ca va susţine, la fel ca în 2021, dezvoltarea fenomenului fotbalistic din judeţ, în anul anterior acordând o finanţare de 250.000 de lei cluburilor afiliate la AJF Sălaj, bani cu care s-au achiziţionat echipamente şi mingi. Un alt subiect dezbătut a fost stimularea copiilor pentru practicarea acestui sport, dar şi crearea unor condiţii optime de pregătire.

Dinu Iancu-Sălăjanu şi Răzvan Burleanu au convenit la finalul întâlnirii că instituţiile pe care le reprezintă să fie partenere în proiectele de viitor ce vizează dezvoltarea infrastructurii sportive din judeţ.

După discuţiile de la Consiliul Judeţean Sălaj, reprezentanţii FRF şi AJF Sălaj s-au deplasat la Şimleu Silvaniei, unde s-au întâlnit cu primarul Cristian Lazăr şi cu viceprimarul Cosmin Man, purtând şi cu aceştia discuţii legate despre dezvoltarea fotbalului de la poalele Măgurii.

Cu o zi înaintea vizitei de la Zalău, delegaţia FRF a fost prezentă la Dej, unde s-a întâlnit atât cu autorităţile locale, cât şi cu reprezentanţii clubului Unirea.

 

 

 

One Thought to “Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, în vizită la Zalău şi Şimleu Silvaniei”

  1. […] O delegaţie a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), condusă de preşedintele Răzvan Burleanu, a făcut marţi o vizită la Zalău şi Şimleu Silvaniei. Alături de Felix Grigore (manager departament competiţii în cadrul FRF), de Gabriel Bodescu (secretarul general adjunct al FRF) şi de Ion Geolgău (manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF), preşedintele Burleanu a avut miercuri o întâlnire la Consiliul Judeţean Sălaj, cu preşedintele Dinu Iancu-Sălăjanu, dar şi reprezentanţii AJF Sălaj şi SCM Zalău. La discuţiile despre viitorul fotbalului sălăjean a fost invitat şi primarul Ionel Ciunt,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment