Preparator fizic din Serbia pentru Remat Zalau

Preparator fizic din Serbia pentru Remat Zalau

Dupa ce a transferat o serie de jucatori dar si un antrenor din Serbia, Clubul Sportiv Remat Zalau si-a mai adus zilele trecute si un preparator fizic tot de nationalitate sarba

Cu o intarziere de o saptamana, Clubul Sportiv Remat Zalau a inceput luni pregatirile pentru noul sezon al Diviziei A1 la volei. La primul antrenament au fost prezenti noua jucatori, trei dintre ei fiind transferati in aceasta vara: Dan Borota (de la Explorari Baia Mare), Vasile Afloarei (de la Constam Buzau) si Radovan Gavrilovic, acesta din urma fiind ultima achizitie a clubului zalauan. Pe langa cei trei, la reunirea lotului au mai fost prezenti: Sergiu Ilies, Mihai Maries, Marius Ciortea si Cristian Cadar. Tot in aceasta vara, CS Remat Zalau l-a mai transferat si pe internationalul Adrian Feher (de la AON Hottvolley – Austria), insa acesta se afla inca la lotul national de seniori. La prima intalnire nu a fost prezent nici fostul ridicator al nationalei Serbiei, Veliko Petkovic, acesta urmand sa-si rezolve problema vizei. Conducerea zalauana a mai adus la echipa in aceasta vara si un preparator fizic sarb, Dejan Gheroteivic, care a mai colaborat si la alte echipe cu antrenorul principal Dragan Djordevic. Acesta se va ocupa timp de doua luni de pregatirea fizica a jucatorilor, dupa care va pleca inapoi in Serbia, urmand sa revina la Zalau in pauza de iarna. Tot in aceasta vara, clubul zalauan a purtat unele discutii si cu Valentin Pereu, insa o decizie finala va fi luata in aceasta saptamana.

Directorul executiv al CS Remat Zalau, Nicu Sarb, ne-a declarat ca in aceasta saptamana vor mai fi transferati doi centri si un ridicator.

Leave a Comment