Premiată şi pentru titlul de campioană judeţeană

La partida de sâmbătă, din finala Cupei României, a fost prezent şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou împreună cu secretarul Leontin Moga, cei doi premiind finalistele la finalul jocului. Spre deosebire de alţi ani, în care a primit doar o diplomă şi un trofeu, câştigătoarea Cupei României a primit în acest an şi un set de tricouri din partea organizatorilor, pe care era inscripţionat „Cupa României, ediţia 2014 – 2015 Sălaj”. AJF Sălaj a acordat şi medalii celor două finaliste din acest an.
Luceafărul Bălan a fost premiată la finalul partidei şi pentru titlul de campioană judeţeană, jucătorii, antrenorii şi oficialii clubului primind tricouri de campioni, o diplomă şi un trofeu. Cu un trofeu şi o diplomă a fost premiată şi Rapid Jibou, ocupanta locului secund în acest sezon în Liga a IV-a.
„Vreau să felicit ambele echipe pentru efortul depus, mai ales că temperatura a fost foarte ridicată la ora jocului. La penalty-uri, câştig de cauză a avut Luceafărul Bălan, dar meciul a fost unul disputat şi frumos per ansamblu. Sper să reprezinte cu cinste Sălajul la meciul de baraj, fiindcă judeţul nostru merită să mai aibă o echipă de fotbal la nivelul Ligii a III-a. Nivelul campionatului din Satu Mare este probabil peste cel din Sălaj, dar sunt două meciuri, în care se poate întâmpla orice”, a declarat preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou.

Leave a Comment