Portarul Cristian Man lasă FC Zalău pentru Universitatea Cluj

După trei ani în care a apărat poarta echipei FC Zalău, Cristian Man doreşte să se transfere la o echipă mult mai titrată din România, Universitatea Cluj. Din păcate, „alb-negrii” se confruntă cu reale probleme financiare, iar situaţia clubului este cât se poate de incertă. Cu toate acestea, portarul care a început fotbalul la Viitorul Zalău pare decis să se despartă de FC Zalău.
„Am oferte de la Universitatea Cluj, dar şi de la alte echipe. În acest moment, nu ştiu nimic concret”, ne-a declarat portarul.
Cristian Man nu a fost prezent la reunirea lotului, ce a avut loc luni după-amiaza, iar preşedintele Ioan Morar a afirmat că pentru postul de portar, pe lângă zălăuanul Claudiu Băican, va mai fi adus un junior.
„Am ajuns la o înţelegere cu Claudiu Băican, el se pregăteşte deja cu echipa, iar a doua variantă va fi un junior din afara judeţului, cu reale calităţi. Cristian Man m-a anunţat că vrea să plece la Universitatea Cluj. El nu s-a prezentat la reunire, iar dacă nu va lua o decizie în zilele următoare, ne vom alcătui lotul fără să-l includem şi pe el. Este un portar valoros, dar nu putem depinde de el”, a precizat Ioan Morar.
În trecut, Cristian Man a evoluat şi la CFR Cluj, în lotul căreia a fost inclus chiar şi la un meci din Liga Campionilor, formaţia feroviară întâlnind în deplasare titrata Manchester United.
Printre jucătorii aflaţi sub comanda antrenorilor Constantin Olariu şi Cristian Oros se află şi zălăuanul Daniel Supuran, care a evoluat în sezonul trecut la Luceafărul Oradea. Clubul bihorean a promovat în această vară în eşalonul secund, iar fotbalistul zălăuan nu a fost păstrat în lot şi pentru ediţia viitoare de campionat.

Leave a Comment