Portar nou la HC Zalău

Chiar dacă managerul Gheorghe Tadici a anunţat că nu va mai efectua niciun transfer până la începerea campionatului, în lotul echipei HC Zalău va ajunge în zilele următoare un portar din Liga Naţională. Decizia de a mai efectua un transfer este determinată de accidentarea portarului Mihaela Cheţa Foltic în cea de-a cincea zi a stagiului de pregătire de la Cheile Grădiştei. „Portarului Mihaela Cheţa Foltic i s-a blocat spatele în cea de-a cincea zi de pregătire şi nu a mai putut face antrenamente alături de colegele sale. A efectuat un RMN, iar acum aşteptăm rezultatul, pentru a lua o decizie în cazul său”, avea să precizeze Gheorghe Tadici la întoarcerea din cantonament.
Rezultatul RMN-ului nu pare să-l încânte pe tehnicianul zălăuan, care caută în aceste zile înlocuitor pentru Mihaela Cheţa Foltic. „Postul de portar este unul foarte important şi nu dorim să riscăm în timpul campionatului. Purtăm tratative cu mai mulţi portari, iar în zilele următoare îi vom anunţa şi numele”, a afirmat Tadici.
Noul portar ar fi al şaselea transfer pe care îl face HC Zalău în această vară, după Anca Onicaş, Teodora Bloj, Larisa Tamaş, Sabine Klimek şi Georgiana Bazon.
HC Zalău s-a întors luni seara din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, iar de joi a reînceput antrenamentele pe plan local. În perioada 6 – 8 august este programat la Zalău un turneu de verificare, primul din această vară pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici.

One Thought to “Portar nou la HC Zalău”

  1. Nelu

    A aparat excelent la jocul de verificare de la Cluj . Am fost in sala , am vazut-o , e si inalta , peste Muresan si Inculet

Leave a Comment