Portar de la Gloria Bistriţa, în probe la FC Zalău

Printre fotbaliştii veniţi în probe de joc la FC Zalău se numără şi portarul Răzvan Sarkany, un tânăr de 18 ani, originar din Bistriţa. A studiat la Liceul cu Program Sportiv din Bistriţa, însă a activat la grupele de copii şi juniori ale clubului Gloria, iar în ultima perioadă a jucat şi pentru echipa a doua de seniori a clubului bistriţean. Cu o talie impresionantă, dar şi cu reale calităţi, Sarkany poate fi una dintre soluţiile pentru postul de portar, având în vedere că, până în prezent, doar Claudiu Băican a ajuns la un acord cu conducerea clubului zălăuan.
„Sarkany este un portar cu o talie impresionantă, dar, după cum am văzut, are şi calităţi. Antrenorii vor decide în zilele următoare dacă va rămâne la echipă pentru sezonul viitor. Până în prezent, Claudiu Băican este singurul portar cu care am ajuns la o înţelegere”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Claudiu Băican nu a evoluat în amicalul cu Rapid Jibou din cauza unor probleme de sănătate, astfel că Răzvan Sarkani a apărat buturile porţii zălăuane până spre finalul jocului, când a fost înlocuit cu zălăuanul Andrei Pop.
Cu echipele de juniori ale clubului Gloria Bistriţa, Sarkany a participat la diferite turnee de verificare, dar şi în competiţii oficiale, fiind desemnat, în repetate rânduri, „cel mai bun portar al competiţiei”.

Alte articole

One Thought to “Portar de la Gloria Bistriţa, în probe la FC Zalău”

Leave a Comment