Firmele sălăjene vor să angajeze peste 200 de persoane

Sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot alege unul dintre cele 207 de joburipe care le pune la bătaie în această perioadaă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, cele mai multe slujbe sunt vacante în domeniul producţiei şi prestărilor de servicii, unde angajatorii sunt în căutarea a 110 persoane, pentru posturi de muncitor necalificat, lăcătuş mecanic, strungar, frezor, zugrav, zidar ori faianţar.

În industria confecţiilor, două societăţi au scos la concurs 42 de locuri de muncă, jumătate din ele fiind destinate persoanelor cu specializare în confecţionarea articolelor din piele şi înlocuitori. Alte 28 de posturi sunt disponibile în sectorul construcţiilor, zece dintre ele fiind de dulgheri.

AJOFM Sălaj a mai anunţat că în turism şi industria alimentară este  nevoie de 16 persoane: pizzari, barmani, ospătari, patiseri, în timp ce firmele din comerţ vor să încadreze 11 vânzători, lucrători comerciali şi gestionari.

Oferta pentru absolvenţii de studii superioare continuă să fie destul de săracă. Potrivit sursei citate, pentru cei care au terminat o facultate, societăţile sălăjene pun la bătaie două posturi de economist, unul de inginer mecanic, unul de contabil şi un altul de agent imobiliar.

Alte articole

2 Thoughts to “Firmele sălăjene vor să angajeze peste 200 de persoane”

  1. nicu

    Pot fi locuri de munca daca salariile sunt de rahat ,majoritatea sunt cu salariul minim pe economie,salar de roman mandru,patriot si sarac.

  2. Vasile

    Decât să fii bătaia de joc a așa-zis patroni sălăjeni pentru 10-1200 lei, ca la West la fibra de sticla, mai bine mă duc si lucru cu ziua !

Leave a Comment