Pompierii zălăuani, cei mai buni din ţară la tenis de masă

La fel ca în anii anteriori, pompierii zălăuani au făcut „legea” şi în acest an la finala Campionatului Naţional de Tenis de Masă, competiţie organizată de Ministerul Afacerilor Interne prin Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România şi desfăşurată în Sala Olimpică din Bistriţa.
Peste 50 de pompieri militari de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă s-au duelat timp de două zile atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu. Participanţii au fost împărţiţi în trei categorii de vârstă (-35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi +45 de ani), în timp ce la dublu s-a jucat în sistem „open”.
Proba de dublu a fost câştigată de pompierii zălăuani, Alexandru Labo şi Dan Fărcaş, iar pe poziţia secundă s-au situat sucevenii Cristian Polocoşer şi Marius Gugieş.Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de pompierii gorjeni, Alin Drăgan şi Radu Teică.
Zălăuanul Alexandru Labo s-a clasat pe primul loc şi în proba de simplu la categoria sub 35 de ani, urmat de Bogdan Răducan (ISU Dolj) şi Sorin Ciurcă (ISU Mureş). Categoria 36 – 45 de ani a fost câştigată de bucureşteanul Daniel Păun, iar la categoria +45 de ani, pe prima treaptă a podiumului a urcat Cornel Migea (ISU Sibiu).
Câştigătorii au primit din partea organizatorilor cupe şi diplome, premierea fiind făcută de subprefectul judeţului Bistriţa-Năcăud, Ovidiu Frenţ.

One Thought to “Pompierii zălăuani, cei mai buni din ţară la tenis de masă”

  1. mihaela

    Cea mai noua oportunitate! Pentru mai multe detalii trimite textul ,,info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

Leave a Comment