Administratorul unei societăţi sălăjene, amendat pentru deţinere ilegală de lemn

 

Un control efectuat, în această săptămână, la o societate comercială din judeţ, ce are ca domeniu de activitate prelucrarea şi rindeluirea lemnului, a scos la iveală existenţa de material lemnos fără documente de provenienţă. Acţiunea a avut loc marţi, 16 iunie, şi a fost realizată de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu inspectori din cadrul Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Oradea. „În urma controlului, au fost identificate mai multe intrări ilegale de cherestea fără documente de provenienţă, în cantitate de 31 metri cubi. De asemenea, cu această ocazie s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de cherestea, în valoare de 12.800 lei plus TVA”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Totodată, administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar cercetările continuă în vederea identificării provenienţei materialului lemnos.

One Thought to “Administratorul unei societăţi sălăjene, amendat pentru deţinere ilegală de lemn”

  1. Calbaju

    Si unde isi are sediul aceasta vestita firma salajeana de ai cunoaste tata prostimea administratorul incat nu-i dati nici macar numele,in Cucuietii din Deal ,Puluta din Vale ori in Congo de Gios?!

Leave a Comment