Poliţiştii şi pompierii sălăjeni, locul trei la „Cupa Lotus”

Echipa Asociaţiei Judeţene a Poliţiştilor din Sălaj a participat la finalul săptămânii trecute la „Cupa Lotus”, competiţie de minifotbal organizată de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) România – Regiunea 3 Bihor. 42 de echipe au participat la această competiţie desfăşurată la două cateogirii: (-35 de ani) şi (+35 de ani).
Echipa sălăjeană, alcătuită din cadre ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, dar şi din angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Zalău, a înregistrat două victorii, o remiză şi o înfrângere în faza grupelor, unde a avut ca adversare echipele din Braşov, Cluj, Mehedinţi şi Giurgiu.
Pentru IPA Sălaj au urmat două victorii în faţa reprezentantelor Bihorului şi Bacăului, însă sălăjenii s-au oprit în fazele semifinale, unde au fost învinşi de IPA Iaşi. IPA Dâmboviţa a fost adversara din finala mică, pe care sălăjenii au reuşit să o învingă, câştigând pentru a doua oară consecutiv locul trei la finalul competiţiei.
IPA Sălaj s-a întors de la competiţie cu două trofee, Toth Karoly fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului la categoria +35 de ani.
Câştigătoarea turneului la categoria +35 de ani a devenit IPA Iaşi, iar la categoria -35 de ani, IPA Dolj.
Participarea la acest turneu a fost posibilă cu sprijinul unor oameni de afaceri din municipiu, cărora componenţii echipei IPA Sălaj au ţinut să le mulţumească pentru prijinul acordat.
IPA Sălaj: Gabriel Terheş – Adrian Dobocan, Nicolae Chiş Ciure, Sorin Terheş, Călin Gaidoş, Mircea Onicaş, Teodor Ardelean, Robert Bistricean, Toth Karoly şi Nicolae Maxim.

One Thought to “Poliţiştii şi pompierii sălăjeni, locul trei la „Cupa Lotus””

  1. dana

    Există puţine limitări pentru ceea ce puteţi realiza. Majoritatea sunt autoimpuse. Ele sunt rezultatul temerilor şi îndoielilor care nu vă lasă să încercaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email daniela6711@gmail.com

Leave a Comment