Pilotul zălăuan Bogdan Mihalache revine acasă

Campionul naţional la motociclism a concurat în 2012 pentru clubul timişorean Taifun Racing Team

Cu toate că, în primăvara anului trecut, a decis să se transfere de la Meseş Motor Club (MMC) Zalău la un club din Timişoara, Taifun Racing Team, pilotul zălăuan, Bogdan Mihalache, a ales, la începutul acestui an, să revină acasă. Acesta nu va mai concura însă pentru MMC Zalău, intenţionând să-şi înfiinţeze propriul club. „Mi-am propus ca în acest an să concurez, din nou, pentru Zalău. Intenţionez să particip la trei campionate: Campionatul Naţional de Motociclism Viteză, Romanian Super Bike şi Campionatul Europei de Est, clasa SBK 1000 centimetri cubi, în grupa A. În prezent se munceşte la motocicleta cu care voi participa sezonul acesta la Clasa SBK 1000 centrimetri cubi, clasa profesionişti şi sper să fie competitivă pentru acest sezon”, ne-a declarat pilotul zălăuan.
Bogdan Mihalache lucrează în această perioadă la logistica noului club şi speră să aibă, din nou, sprijin financiar din partea autorităţilor judeţene. „Sper ca instituţia Consiliului Judeţean Sălaj să fie şi de această dată alături de noi, fiindcă în 2011, când am beneficiat de sprijin din partea instituţiei, am reuşit să obţinem pentru Zalău multe rezultate notabile. Chiar vreau să mulţumesc, pe această cale, domnului preşedinte Tiberiu Marc, sponsorilor: Europan, Uptown-Cafe, Autoland Hosu, Zolex, Bogla Champ, dar şi familiei. Fără aportul lor nu puteam ajunge la nivelul la care concurez în prezent”.
Dacă pregătirile vor decurge normal, primele curse în care pilotul zălăuan intenţionează să ia startul sunt programate în 7 aprilie, la Izmir (Turcia), pe faimosul circuit „Istambul Park” şi va include cursa pentru Campionatul Naţional şi cea pentru Campionatul Europei de Est.
Cele mai însemnate rezultate pentru Bogdan Mihalache, pe perioada în care a reprezentat Zalău, sunt titlul de vicecampion naţional la clasa SBK 1000 centimetri cubi, grupa B, în 2009 şi cel de campion naţional la aceeaşi categorie, în 2010.

 

Leave a Comment