Phoenix Şimleu vizează prima victorie din acest an

Sâmbătă, ora 17, Sala „Silvania” din Şimleu

Phoenix Şimleu Silvaniei – Unirea Dej

Phoenix Şimleu Silvaniei susţine sâmbătă primul meci oficial pe teren propriu, din acest an, urmând să primească vizita echipei Unirea Dej. Venită după două înfrângeri, ambele în deplasare, 1 – 3 la Dinamo şi 0 – 3 la Baia Mare, gruparea de la poalele Măgurii îşi doreşte un parcurs la fel de bun în partea a doua a campionatului ca cel din tur. „Şi în tur am avut un început la fel de prost, dar ne-am revenit şi am terminat prima parte a campionatului cu fruntea sus. Sper ca băieţii să-şi fi revenit din punct de vedere psihic, după primele două eşecuri şi să nu joace cu trac. Dejul este o echipă foarte bună care, în opinia mea, va termina chiar pe podium, însă noi trebuie să câştigăm meciul de sâmbătă”, a declarat Mircea Abraham, tehnicianul formaţiei şimleuane.
Şi antrenorul Dejului, Victor Lazăr este conştient de valoarea formaţiei şimleuane, dar speră ca jucătorii săi să se întoarcă victorioşi pe malul Someşului. „Este un meci deschis oricărui rezultat. Şimleul este o echipă matură, care poate pune probleme oricărui adversar din campionat. Noi vom încerca să facem un meci cât mai bun şi să ne apropiem victoria”.
Universalul Şimleului, Cristian Pop, acuză, în continuare, uşoare dureri la genunchiul drept, însă Mircea Abraham îl va folosi din primul minut în partida cu Dejul.
În partida tur, Dejul s-a impus cu 3 – 1.
Meciul de sâmbătă este programat în Sala „Silvania” din Şimleu Silvaniei, începând cu ora 17.

Leave a Comment