Phoenix Şimleu are şanse reale de a rămâne în prima divizie

După ce s-a impus sâmbătă cu scorul de 3 – 1 în faţa Stelei, Phoenix Şimleu Silvaniei a câştigat cu scorul de 3 – 2 şi duelul de duminică cu formaţia „roş-albastră”

Clasată pe locul nouă la finalul primei faze din Divizia A1 la volei masculin, Phoenix Şimleu Silvaniei a întâlnit în play-out formaţia clasată pe locul 12, Steaua Bucureşti. Primul duel dintre cele două formaţii a fost programat sâmbătă seara, de la ora 18, la finalul căruia şimleuanii s-au impus cu scorul de 3 – 1, iar al doilea duel s-a desfăşurat duminică seara, de la aceeaşi oră.
Scorul a fost 3 – 2 în favoarea şimleuanilor, care conduc cu 2 – 0 la general după primele două jocuri.
Actul de debut a fost controlat de la un capăt la altul de echipa şimleuană, care s-a impus la o diferenţă de nouă puncte în final, 25 – 16. Setul doi le-a revenit oaspeţilor, care au început în forţă, iar la prima întrerupere tehnică au avut deja un avans de patru puncte. Tot patru puncte a fost şi diferenţa de la final, 25 – 21. Şimleuanii au preluat din nou conducerea la seturi, după ce şi-au adjudecat parţialul trei cu scorul de 25 – 20. S-a făcut din nou egalitate la general, 2 – 2, steliştii câştigând setul patru cu 25 – 18. A urmat setul decisiv, în care cele două echipe au mers „cap la cap” în debut, după care gazdele s-au desprins la patru puncte în momentul schimbării terenurilor. Până la final, echipa din Şimleu nu a mai putut fi egalată, câştigând cu 15 – 12.

Leave a Comment