Peste 60 de motociclişti s-au întrecut la Cupa „Transylvania Arena” de la Cheud

Eveniment inedit organizat de 1 mai la Cheud, o localitate din comuna Năpradea, acolo unde peste 60 de motociclişti din ţară s-au duelat la Cupa „Transylvania Arena”. Competiţia a fost organizată de Clubul Master Bike Jibou şi Federaţia Română de Motociclism, fiind inclusă în calendarul federaţiei.

Organizatorii au ales un traseu nou pentru participanţi, într-o zonă unde nu au mai fost organizate concursuri oficiale de hard enduro, dar participanţii s-au arătat încântaţi de traseul, chiar dacă a fost unul cu dificultate ridicată atât la clasa Pro, cât şi la Experţi. Concurenţii prezenţi au fost din Bucureşti, Cluj, Alba Iulia, Zărneşti, Baia Mare, Sibiu, Sebiş, Orăştie, Bistriţa şi Cetariu.

Clasa Pro a fost câştigată de  Emanuel Rogojan, de la Master Bike Cluj, care a parcurs traseul întro oră, 14 minute şi 43 de secunde, la mai bine de şapte minute avans faţă de ocupantul locului secund, Tuinstra Reink Jan, de la Black Riders Sibiu.

La clasa Experţi s-a impus Gheorghe Alexandru Guiman, de la Jitsu Zărneşti, care a parcurs traseul într-o oră, 45 de minute şi 59 de secunde. Podiumul a fost completat de sibienii Denis Alexandru Savu şi de Cosmin Horumb.

 

 

Leave a Comment