Peste 400 de copii s-au duelat la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Zalău

Eveniment de marcă desfăşurat la finele săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău. Federaţia Română de Karate Tradiţional, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău şi Sport Club Municipal Zalău a organizat ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, un eveniment la care au participat 420 de sportivi de la 33 de cluburi din România.

„După o perioadă în care am fost obligaţi să purtăm măşti pentru a ne proteja sănătatea, mă bucur că astăzi suntem în Sala Sporturilor din Zalău, pentru finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii. Particip zilnic la multe evenimente, dar nu am văzut de foarte mult timp un tablou atât de frumos şi o bucurie atât de mare pe feţele copiilor care vor concura aici. Doresc succes tuturor concurenţilor şi sper să rămâneţi cu amintiri cât mai frumoase şi plăcute de la acest eveniment”, a fost mesajul de deschidere al primarului, Ionel Ciunt, cel care a şi fost premiat de președintele FRKT, Nicolae Mărăndici, pentru susţinerea şi promovarea sportului.

Zalăul a avut trei cluburi participante: SCM Zalău, Seiko Zalău şi CS Terra Kid Zalău.

SCM Zalău şi Seiko Zalău, cluburi a căror antrenor este Călin Marincaş au avut şi reprezentanţi pe podium, printre aceştia numărându-se Cezara Marincaş, Iris Sereş, Elena Pup, Andrei Drăgan, Sara Sacotă, Csoka Erik, Szocs Botond, Darius Negrean, Victor Erdei, Maia Tuns, Carina Pop, Denes Csenge, Csongor Szabo, David Jeler şi Szigyarto Idris.

„A fost un eveniment apreciat de toţi cei prezenţi, începând de la preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional. Am primit mesaje şi telefoane de mulţumire chiar şi după ce delegaţiile cluburilor participante au ajuns acasă. Am eliminat un obicei mai vechi, acela de a sta părinţii aproape de suprafaţa de concurs şi a fost o decizie apreciată de mulţi, chiar şi de o parte dintre părinţi”, a declarat Călin Marincaş, care a organizat la acest eveniment şi o acţiune caritabilă pentru Patrick, băieţelul fostei handbaliste, Valeria Motogna.

 

One Thought to “Peste 400 de copii s-au duelat la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Zalău”

  1. […] Eveniment de marcă desfăşurat la finele săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău. Federaţia Română de Karate Tradiţional, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău şi Sport Club Municipal Zalău a organizat ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, un eveniment la care au participat 420 de sportivi de la 33 de cluburi din România. „După o perioadă în care am fost obligaţi să purtăm măşti pentru a ne proteja sănătatea, mă bucur că astăzi suntem în Sala Sporturilor din Zalău,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment