Peste 160 de pugilişti români boxează la Zalău

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău este, începând de luni, gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat cadeţilor. Peste 160 de pugilişti de la toate cluburile din România afiliate la Federaţia Române de Box participă la evenimentul de la Zalău, judeţul nostru fiind reprezentat de pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.
La categoria 76 de kilograme, Raul Popan a boxat în prima zi a concursului, însă sportivul pregătit de Virgil Meleg a cedat în faţa adversarului. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, pugilistul zălăuan fiind la prima competiţie de acest nivel. Tot luni au mai urcat în ring Gabriel Silaghi, la categoria 46 de kilograme, George Sabău, la categoria 60 de kilograme şi Antonio Criste, la categoria 76 de kilograme, toţi trei fiind pregătiţi de antrenorul Ioan Popa. Primii doi au fost eliminaţi din competiţie, în timp ce Criste a reuşit să-şi învingă adversarul din primul meci.
Marţi vor mai urca în ring Bogdan Mierloi, la categoria 52 de kilograme şi Denis Stoica, la categoria 56 de kilograme.
Marţi, miercuri şi joi, galele sunt programate la ora 16, iar vineri dimineaţa, începând cu ora 11, vor avea loc finalele la cele 18 categorii.
Vineri după-amiaza este programată ediţia a 43-a a „Cupei Meseş”, eveniment ce va avea loc tot în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău.
Campionatul Naţional de Box este organizat de Clubul Sportiv Municipal Zalău, Federaţia Română de Box şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Leave a Comment