„Cupa Toamnei” de la Baia Mare, o competiţie reuşită pentru karateka sălăjeni

O nouă ediţie a „Cupei Toamnei” la karate shotokan a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Baia Mare, în organizarea Clubul Sportiv Condor din localitate şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Maramureş. Evenimentul a adunat la start peste 70 de sportivi din Maramureş, Bihor, Sălaj şi Satu Mare, judeţul nostru find reprezentat de sportivi de la CS Dani-San Zalău, Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi CS Omega Şimleu Silvaniei cu secţiile din Jibou şi Crasna.
La fel ca în ediţiile anterioare, sălăjenii antrenaţi de Dan Chiş şi Gheorghe Pop au reuşit rezultate onorabile.
Antrenorul Dan Chiş a participat cu o delegaţie alcătuită din nouă sportivi, aceştia obţinând 12 clasări pe podium. Daria Fărăraşi a câştigat două locul întâi în probele de kumite WKF şi shobu ippon, iar pe prima poziţie au mai urcat Larisa Borbe, Andreea Chende, Andrei Chiş, Mihail Chiş şi Samuel Benţa. Evoluţii foarte bune au avut şi Daciana Fărăgaşi şi Ştefania Costea, ambele clasându-se pe locul doi în competiţia de la Baia Mare. Locul trei a fost ocupat de Andreea Chende şi Vereş Ervin.
Delegaţia şimleuană a fost alcătuită din 15 sportivi, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Maia Pop, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Pe locul doi s-au situat: Mara Pop, Tania Pop (2), Maia Pop, Gabriel Cionca, Marius Cherecheş şi Raul Maier. Pe locul trei au urcat: Alexandra Bart, Roxana Teglaş, David Cozma, Marius Cherecheş, Alexandru Moldovan, Ianis Laza, Nicolae Gal şi Raul Maier.

Leave a Comment