Paula Todoran, fără medalie la Campionatul Naţional de Semimaraton

După o primă jumătate de an cu rezultate notabile, atleta zălăuană Paula Todoran pare să nu mai fie într-o formă atât de bună şi în partea a doua a acestui an. Printre performanţele obţinute de sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău în prima jumătate a acestui an se numără şi realizarea baremului de participare în cursa de maraton a Campionatului Mondial de la Londra, desfăşurat în urmă cu o lună.
Cursa a fost una cu ghinion pentru atleta zălăuană, Paula Todoran fiind nevoită să abandoneze maratonul după ce a parcurs 15 kilometri, din cauza unui blocaj neuromuscular.
Duminică, sportiva pregătită de Mirel Seişanu a luat startul în cadrul Campionatului Naţional de Semimaraton, desfăşurat la Craiova. Încrezătoare înaintea cursei, sperând că va obţine o medalie, Paula Todoran a terminat pe poziţia a patra semimaratorul de la Craiova, după ce a parcurs cei 21 de kilometri într-o oră, 18 minute şi 40 de secunde.
„Chiar dacă nu eram refăcută complet după maratonul de la Mondiale, am decis să alerg pentru club la Campionatul Naţional de Semimaraton şi am făcut tot ce a depins de mine pentru a obţine o medalie. Nu a fost să fie de această dată, dar nu sunt dezamăgită, fiindcă ştiam de la început că nu voi putea alerga la potenţial maxim. După Campionatul Mondial mi-am făcut anumite analize, a căror rezultat nu a fost prea bun, dar sper să-mi revin cât mai curând la forma bună în care m-am aflat în prima parte a anului”, a declarat Paula Todoran.
Semimaratonul de la Craiova a fost câştigat de Ancuţa bobocel, de la CSU Craiova, care a realizat timpul de o oră, 13 minute şi 37 de secunde. Pe podium au mai urcat Mădălina Florea, de la CAM Sighişoara şi Andreea Piscu, de la Pandurii Târgu Jiu.

2 Thoughts to “Paula Todoran, fără medalie la Campionatul Naţional de Semimaraton”

  1. Ciuntu

    Bla,bla,bla… Recunoaste ca esti si tu constienta ca esti gata cu performanta si profiti de o proba …nepopulara,cu putine concurente de valoare 2-3 maxim) si multe expirate de multa vreme ! Poate ne mai lasi cu bla,blaurile tale ,care nu mai tin . Dle Morar poate te gandesti la alte subiecte ! Fotbal /Sporting spre exemplu . Sa promovam echipa Pop Alin PSD ,o alta rusine a Sportului salajan…La mai mare ..!

  2. Anonim

    Sterge Morar ,sterge ca..promovezi expiratele si fotbalul rusine Sporting PSD /Pop Alin !

Leave a Comment