Cei şase absolvenţi de 10 ai Sălajului, premiaţi la ISJ Sălaj

Ministerul Educaţiei a virat banii prin intermediul Trezoreriei, pentru ca inspectoratele şcolare să-i premieze pe absolvenţii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Examenul de Bacalaureat din acest an.
În aceste condiţii, cei şase absolvenţi de 10 din judeţ – unul de școală generală, respectiv cinci de liceu – vor intra în posesia sumelor de bani în cadrul unei festivităţi de premiere programată a se desfăşura miercuri, 6 septembrie, de la ora 10, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.
Potrivit unei hotărâri de Guvern, fiecare dintre cei cinci „bacalaureaţi” de 10 – Oana-Narcisa Biriş şi Andra Brăban, ambele de la Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, Bucsi Laszlo Kristian, de la Liceul Pedagogic “Gheorghe Şincai” Zalău, şi de George Emil Nicola şi Raluca Delia Morar, colegi de clasă la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău – va fi recompensat cu câte 3.000 de lei, în timp ce singurul candidat de 10 de la Evaluarea Naţională, Andreea Valentina Martin, de la Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău, va primi 1.000 de lei.

One Thought to “Cei şase absolvenţi de 10 ai Sălajului, premiaţi la ISJ Sălaj”

  1. Sasha Ashkenazi

    Incepe sa devina un obicei ca cei care iau note bune la scoala,la evaluare,la bacalaureat,la olimpiada etc. sa fie premiati din bani publici de minister,inspectorat,primarie etc.
    -Sigur asta e cea mai buna metoda de a rezolva problemele invatamantului actual?
    -Copii invata pentru ei,iar profesorii isi fac datoria.Si atunci?

Leave a Comment