Paula Todoran aleargă în premieră la Cupa Europei

Ediţia din acest an a Cupei Europei la 10.000 de metri este programată în Chia (Italia), la startul cursei urmând să fie prezentă şi atleta de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Paula Todoran. Pentru sportiva pregătită de Mirel Seişanu va fi prima participare la acest concurs, obiectivul său fiind de a se clasa între primele 20 de locuri.
„Este o competiţie foarte importantă, cu un obiectiv fixat de către Federaţie. Sper să mă clasez între primele 20 de locuri. Sunt abia la cinci săptămâni după Maratonul de la Hamburg, dar am încercat să mă menţin într-o formă cât mai bună. Este o probă rapidă, ţinând cont că m-am pregătit tot anul pentru cea de maraton, dar antrenamentele mi-au ieşit bine ca intensitate şi cred că pot să fac o figură frumoasă”, a declarat atleta zălăuană.
Cursa este programată sâmbătă, iar la start se vor afla printre cele mai valoroase atlete din Europa în proba de 10.000 de metri.

One Thought to “Paula Todoran aleargă în premieră la Cupa Europei”

  1. Anonim

    in salaj avem atletism de performanta, si conditii mediocre de antrenament. cum se explica asta? distantele se parcurg cu sufletul si nu cu picioarele. conditii pot sa aibe oricine, dar fara pasiune si perseverenta sunt egal cu zero. de ce liderii sunt kenyeni cu cele mai precare conditii. ii apreciez mult pe cei care reusesc din nimic.. o vad des la stadion cum se antreneaza, alerg si eu, si tare as vrea din praful de pe amaratul asta de stadion sa o vad la televizor la Rio. Felicitari.

Leave a Comment