CS Murmidon Zalău, cu opt sportivi pe podium la „Naţionale”

Clubul Sportiv Murmidon Zalău a avut 11 reprezentanţi la Campionatului Naţional de Karate Kyokushinkai Tradiţional, ajuns în acest an la cea de-a opta ediţie. Competiţia a fost rezervată copiilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor, care s-au întrecut în probe de kata şi kumite.
Dintre cei 11 sportivii pregătiţi de Călin Domşa, nouă au reuşit să urce pe podium la finalul competiţiei. Kemenyfi David a obţinut medalie de aur în proba de kata, la categoria 7 – 8 ani, fiind urmat în clasament de Kupas Milan şi Ştefan Suciu. Acesta din urmă a câştigat şi medalia de argint în proba de kumite, la categoria 7 – 9 ani, iar locul trei i-a revenit lui Csillag Adam. Tot la kumite, dar la categoria 7 ani, Paul Ielciu s-a clasat pe poziţia secundă, iar Luca Duma a ocupat locul trei. CS Murmidon Zalău a obţinut două clasări pe podium şi la feminin, Nora Breje şi Nistor Ayana obţinând medaliile de bronz la categoria 7 – 8 ani, în proba de kumite.
Instructorul Călin Domşa a ţinut să-şi felicit la final toţi sportivii participanţi la competiţie şi, totodată, să le mulţumească părinţilor care au însoţit delegaţia zălăuană la Naţionalele de la Sibiu.
Peste 400 de sportivi de la 25 de cluburi din România s-au întrecut la ediţia din acest an a Campionatul Naţional.

Leave a Comment