Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina, amânată cu o zi

Programat iniţial duminică, de la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, meciul din cadrul HC Zalău şi CSM Slatina a fost amânat cu o zi, urmând să se dispute luni, de la ora 18. Partida va fi oficiată de Andreea Arsene (Vaslui) şi Carmen Bontea (Buzău), iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Ilie Vizitiu, din Hunedoara.
Meciul a fost amânat la solicitarea televiziunii DigiSport, care şi-a manifestat intenţia de a transmite partida.
În cadrul optimilor de finală ale Cupei României, au mai fost programate partidele: HCM Slobozia – CSM Bucureşti, CSM Bistriţa – Universitatea Cluj, HC Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie, CSM Roman – SCM Craiova, Minaur Baia Mare – ASC Corona Braşov, Gloria Buzău – Danubius Galaţi şi Rapid Bucureşti – HCM Râmnicu Vâlcea.

Alte articole

One Thought to “Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina, amânată cu o zi”

  1. Anonim

    Azi Elena Tadici a reusit sa distruga cea mai frumoasa galerie din Liga Nationala de handbal feminin pe motiv ca bennarele noastre ar obtura reclamele „domnilor” sponsori, interesant este faptul ca de 10 ani nu am incurcat ba mai mult cred ca am impins echipa de la spate in multe meciuri grele si am contribuit la obtinerea unor rezultate pozitive.

Leave a Comment