Duel „de foc” pentru voleibaliştii zălăuani

Clasată pe locul cinci cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, campioana Volei Municipal Zalău are o misiune dificilă în ultimele două runde. Jucătorii antrenaţi de bulgarul Nikolay Jeliazkov vor evolua luni pe terenul celor de la Tricolorul Ploieşti, una dintre echipele cu şanse reale la titlul de campioană în acest sezon.
Zalăul a pierdut cu scorul de 1 – 3 jocul de pe teren propriu cu Tricolorul, fiind prima înfrângere suferită de zălăuani pe teren propriu într-un meci oficial după mai bine de un sezon. Chiar dacă misiunea pare una aproape imposibilă pentru formaţia de la poalele Meseşului, tehnicianul bulgar pare încrezător înaintea disputei.
„Chiar dacă va fi dificil, noi vom încerca să câştigăm la Ploieşti. Tricolorul este una dintre cele mai bune echipe din campionat, dar dacă ne pregătim bine, cred că vom reuşi, mai ales că recuperarea lui Bălean merge destul de bine”, a precizat bulgarul.
Meciul dintre Tricolorul Ploieşti şi Volei Municipal Zalău este programat la ora 18 şi va fi transmis în direct de DigiSport.
Formaţia ploieşteană ocupă locul doi în clasament înaintea duelului cu Zalăul, la un singur punct în spatele liderului Steaua, dar cu un meci mai mult disputat.

One Thought to “Duel „de foc” pentru voleibaliştii zălăuani”

  1. Anonim

    Pentru cine nu cunoaste nu stie cand are loc meciul si cu ce ocazie.Asta reiese din articol

Leave a Comment