Oliwer Dobre, antrenor CS Terra Kid Zalău: „Lipsa seniorilor, una dintre problemele sportului românesc”

Prezent în premieră la Gala „Laureaţii Anului Sportiv 2017 în Sălaj”, desfăşurată la finalul an anului 2017, noul antrenor al clubului de karate Terra Kid Zalău, Oliwer Dobre, a precizat că principala problemă a sportului din România o reprezintă lipsa unor seniori de valoare, care să obţină rezultatele înregistrate până în urmă cu câţiva ani.

„Vreau să-i învăţ pe cei tineri tot ceea ce maeştrii mei m-au învăţat. Îmi doresc să ajungă până la nivelul seniorilor şi să se menţină pe podium. Din punctul meu de vedere, România duce lipsă de seniori în acest moment, iar eu îmi doresc să promovez cât mai mulţi sportivi până la nivelul seniorilor. Chiar dacă am 43 de ani, sunt în continuare şi sportiv de performanţă, nu doar antrenor. Sunt sportivul clubului Aluminiu Slatina, antrenez clubul Rei-Do Caracal şi Terra Kid Zalău şi sper că realizez tot ceea ce-mi propun în viitor”, a afirmat Oliwer Dobre.

Gala „Laureaţii Anului Sportiv 2017 în Sălaj” a reunit şi în acest an cei mai importanţi sportivi care practică sporturi olimpice şi neolimpice. Spre deosebire de anii anteriori, numărul sportivilor proveniţi din afara judeţului a fost mai mare, marea majoritatea a acestora reprezentând clubul Terra Kid Zalău, condus de antrenorul Oliwer Dobre.

Originar din Caracal, Oliwer Dobre a devenit în această vară cetăţean de onoare al acestui municipiu. Antrenorul clubului Terra Kid Zalău este unul dintre cei mai longevivi practicanţi de arte marţiale din România.

Leave a Comment