Obiectiv ratat pentru pugiliştii de la CSM Zalău

Clubul Sportiv Municipal Zalău a fost reprezentat de cinci pugilişti la Campionatul Naţional de box rezervat juniorilor şi desfăşurat săptămâna trecută în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. Obiectivul clubului la această competiţie a fost câştigarea a două medalii, însă nici unul dintre pugiliştii pregătiţi de Ioan Dragoş şi Ioan Popa nu a reuşit să urce pe podium la categoria la care a boxat.
Singurul care a câştigat un meci a fost Boda Ferenc, la categoria 54 de kilograme, care a învins în primul meci un sportiv din Ploieşti. În meciul pentru câştigarea medaliei de bronz, pugilistul zălăuan a fost învins de un sportiv din Craiova.
La categoria 52 de kilograme, Ovidiu Bican a pierdut în primul meci în faţa unui pugilist de la Steaua Bucureşti, în timp ce Dorin Florea, care a boxat la categoria 57 de kilograme, a cedat tot la prima apariţie în ring în faţa unui pugilist craiovean. Nici Cătălin Popa nu a reuşit să-şi învingă primul adversar în cadrul categoriei 63 de kilograme, Cristian Cherebeneşi fiind şi el eliminat încă din primul meci la categoria 75 de kilograme.
„Ne-am propus să câştigăm două medalii la acest Campionat Naţional, dar evoluţia sportivilor nu a fost dintre cele mai bune. La câteva categorii am şi avut ghinion la tragerea la sorţi”, a declarat Ioan Dragoş.
La ediţia din acest an a competiţiei au urcat în ring peste 100 de sportivi de la zece cluburi din ţară. La Campionatul Naţional rezervat juniorilor a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei.
Pentru secţia de box de la CSM Zalău a fost a treia competiţie oficială din acest an, după Cupa României rezervată seniorilor şi cea de la feminin. Următorul concurs este programat în luna mai – Cupa României rezervată tineretului.

Leave a Comment