O handbalistă de la HC Zalău, în lotul României la Campionatul Mondial

Cu câteva zile înaintea începerii Campionatului Mondial din Germania, naţionala de handbal feminin a ţării noastre a participat la „Trofeul Carpaţi”, desfăşurat la finele săptămânii trecute, la Craiova. „Tricolorele” pregătite de spaniolul Martin Ambros au evoluat împotriva Braziliei, Poloniei şi Macedoniei.
Cu două victorii şi o înfrângere, naţionala ţării noastre a încheiat pe poziţia a doua turneul, locul I fiind câştigat de Polonia, care a învins România cu 27 – 21.
Neagu şi compania s-au trezit la realitate după „duşul rece” din prima zi, câştigând cu 31 – 18 jocul cu Macedonia.
Duminică a urmat adevăratul test, împotriva Braziliei, meci câştigat de România cu scorul de 24 – 23.
În lotul României convocat de Ambros Martin pentru „Trofeul Carpaţi” s-a regăsit şi interul echipei HC Zalău, Ana Maria Dragut, care a avut o evoluţie remarcabilă chiar şi în partida cu Brazilia, când a înscris patru goluri pentru naţionala ţării noastre.
De altfel, Ana Maria Dragut se află şi în lotul care va pleca spre Germania, anunţat de selecţioner la scurt timp după evenimentul de la Craiova.
Lotul României pentru Campionatul Mondial din Germania: portari – Denisa Dedu, Yulia Dumanska; extreme stânga – Valentina Ardean-Elisei, Ana Maria Popa; interi stânga – Cristina Neagu, Cristina Florianu, Gabriella Szucs; centri – Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Mădălina Zamfirescu; interi dreapta – Melinda Geiger, Ana Maria Dragut; extreme dreapta – Aneta Udriştioiu; ana Maria Berbece; pivoţi – Crina Pintea, Cyntia Tomescu şi Timea Tătar.
„Tricolorele” vor pleca mâine spre Germania.

sursa foto: Remus Badea (Mediafax)

One Thought to “O handbalistă de la HC Zalău, în lotul României la Campionatul Mondial”

  1. Anonim

    FARA TADICI ERA O ANONIMA ,LA FEL CA PINTEA . Sansa lor sa fie pe mana lui Tadici , altfel….. a vazut la cate echipe s-a plimbat si Nu a jucat nimic !

Leave a Comment