O campioană mondială de junioare, ultimul transfer la HC Zalău

La numai câteva zile după ce s-a despărţit de interul Andreea Stângă, jucătoare transferată în vara acestui an de la CSS Caracal, Gheorghe Tadici a adus-o la poalele Meseşului pe Daniela Corban. În vârstă de 22 de ani, Corban a evoluat ultima dată la CSM Roman, formaţie ce s-a desfiinţat după începerea campionatului, toate jucătoarele devenind libere de contract.

„Mai avem o jucătoare legitimată începând de astăzi (joi, n.r.), Daniela Corban, o tânără de 22 de ani care sper să crească în valoare cât mai mult în perioada următoare. Sper să aducă un plus, mai ales pe faza de atac. Corban este camoioană mondială de junioare cu generaţia ’96 – ’97”, a declarat Gheorghe Tadici la finalul partidei cu Bistriţa.

Daniela Corban, care evoluează pe postul de centru, a obţinut titlul mondial cu naţionala de junioare în 2014, iar în urmă cu doi ani a cucerit bronzul mondial cu naţionala de tineret.

Pe lângă CSM Roman, Corban a mai evoluat în Liga Naţională pentru Corona Braşov, HC Dunărea Brăila şi HCM Slobozia.

sursa foto: gsp.ro

 

2 Thoughts to “O campioană mondială de junioare, ultimul transfer la HC Zalău”

  1. Anonim

    Ba Tadici, ba Sana cine v-a scris programul meciului cu Bistrita? In clasement nu mai apare Romanul, in schimb in meciurile din tur apare echipa retrasa din campionat. Si inca ceva, etapele XII si XIII se disputa ambele in 13.01.2019? Poate jucati dimineata in deplasare la Baia Mare si seara acasa cu Brasovul? In rest felicitari fetelor pentru victorie!

  2. Anonim

    morare Stinga Andreea unde-i ? a plecat? stirile de pe sportul salajean le stim si noi

Leave a Comment