Chef Machete îşi deschide în weekend „bucătăria stradală”

Proiectul celebrului chef zălăuan Adrian Szucs va fi lansat la finele acestei săptămâni, în centrul municipiului. În fiecare weekend, gurmanzii sunt aşteptaţi pe platoul de marmură pentru a savura preparatele delicioase pe care bucătarul şi echipa lui le vor pregăti live în „bucătăria călătoare” achiziţionată recent.

Machete, cum este cunoscut după participarea la show-ul culinar „Chefi la cuţite”, promite un meniu diversificat, cu bucate ce-ţi lasă gura apă, de la cele tradiţionale, la cele exotice, toate extrem de gustoase. „Vom avea fasole la plită, midii, supă creme de ciuperci cu hribi, hamburger, hotdog, kebab, cârnăciori la grill şi chiar vată pe băţ pentru cei mici, pregătite pe loc”, ne-a declarat Szucs.

Din primăvară, el îşi propune să amenajeze pe platou o terasă, care să permită clienţilor să servească în aer liber delicatesele pregătite de echipa „Machete”. În plus, spune bucătarul, rulota stradală va fi prezentă şi la diverse festivaluri din ţară. În funcţie de cum va fi primit noul său proiect, chef-ul ia în calcul pe viitor dezvoltarea afacerii, prin achiziţionarea de noi echipamente.

Alte articole

One Thought to “Chef Machete îşi deschide în weekend „bucătăria stradală””

Leave a Comment