Nume sonore la editia a VII-a a Cupei Viitorul

Nume sonore la editia a VII-a a Cupei Viitorul

Ca in fiecare an, managerul clubului Viitorul Zalau, Daniel Sabau, incearca printr-un mod sau altul sa aduca si in acest an nume sonore din fotbalul romanesc.

La fel ca la editia precedenta, competitia va debuta cu un meci intre selectionata parlamentarilor din Romania si selectionata invitatilor speciali. Daca anul trecut la echipa invitatilor speciali au evoluat Danut Lupu si Anton Dobos, in primul 11 fiind prezent si prefectul Salajului, Alexandru Vegh, organizatorii spera sa-i aiba alaturi in acest an pe fostii internationali Ionut Lupescu, Daniel Prodan si Miodrag Belodedici.

La editia din acest an ar putea fi prezente si cateva echipe din Ucraina. Saptamana trecuta a fost la Zalau un reprezentant din Ucraina, care a inspectat terenurile pe care se vor juca meciurile, locurile de cazare si s-a declarat multumit de conditii. Urmeaza sa vedem daca se va putea rezolva cu viza, pentru ca altfel nu pot veni echipe in Romania. Clubul nostru le va trimite si o invitatie scrisa, pentru ca asa se face in mod normal. Sper sa fie prezente cat mai multe echipe si sa fie un turneu reusit la fel ca in anii anteriori, ne-a declarat managerul clubului Viitorul.

Editia a VII-a a Cupei Viitorul este programata in perioada 22 – 25 august. La editia de anul trecut au fost prezenti peste 700 de copii care s-au duelat la sase categorii de varsta: 1995, 1997, 1999, 2000, 2001 si 2002.

Leave a Comment