Nu e Puiu, uite Puiu

Diana Puiu şi Valentina Bardac sunt jucătoarele de la HC Zalău aflate la final de contract odată cu finalul sezonului 2015 – 2016 al Ligii Naţionale. Managerul Gheorghe Tadici i-a prelungit deja contractul interului Valentina Bardac, iar despre Diana Puiu, afirma, la un moment dat, că sunt şanse foarte mici ca jucătoarea transferată în 2014 să rămână la formaţia zălăuană.
Se pare, însă, că lucrurile s-au schimbat în ultimele zile, iar handbalista originară din Mehedinţi are şanse mari să evolueze şi în sezonul viitor în culorile clubului zălăuan. În contractul jucătoarei există stipulată o clauză prin care, dacă acesteia i se măreşte salariul cu 15 la sută, handbalista rămâne la HC Zalău, iar conducerea clubului pare dispusă să-i majoreze salariul, chiar dacă evoluţiile sale din ultima perioadă nu au fost pe placul antrenorului Tadici.
Managerul formaţiei zălăuane a început deja tratativele cu anumite handbaliste pentru sezonul viitor, însă, a infirmat că nu a purtat nicun moment discuţii cu cele patru jucătoare de la Alba Sebeş, despre care a spus că au valoare de nivelul Ligii Naţionale.
„Este o diferenţă mare între a face o afirmaţie prin care să spun că au valoare de Liga Naţionale şi a purta tratative pentru a le transfera la Zalău. Prin afirmaţia mea, probabil le-am ridicat cota de transfer, cum s-a întâmplat în cazul altor jucătoare”, a declarat Tadici.

Alte articole

3 Thoughts to “Nu e Puiu, uite Puiu”

  1. Anonim

    FOARTE BINE, PUIU E JUCATOAREA REPREZENTATIVA!

  2. Clauza o sa fie activata spun doi din conducerea clubului ,cu acceptul sau FARA acceptul lui Tadici ! Se pare ca pe aceasta tema ,au aparut ceva disensiuni si nu e chiar bine,pentru viitorul echipei. Tadici nu cedeaza usor la anumite criterii… De vazut!

  3. Ionut

    Lasati-o sa plece cat mai repede unde a intarcat darcu iapa . mai mult rau a facut echipei decat bine . A jucat si joaca doar pentru ea , nu colectiv ,pentru echipa si rezultate pozitive . Daca pleaca e un mare castig pentru echipa ..!!!!

Leave a Comment